Gostujoče predavanje Nove KBM

Komercialist

Študenti Višje strokovne šole Academia programa Ekonomist – Komercialist so v okviru predmeta Trženje poslušali gostujoče predavanje Nove KBM d.d. . Gospa Maja Drozg, upravljavka storitev NKBM, je študentom predstavila dve trženjsko-komunikacijski akciji“Gladko bančništvo” in “Nove plačilne kartice”.

Gladko bančništvo za mlade

Kako mladim predstaviti bančne storitve, ki jih v osnovi ne pritegnejo?

Na ultimativen način prek priljubljenega ambasadorja Filipa Flisarja, ki storitvam Nove KBM tako zaupa, da je zanjepripravljen staviti največ, kar lahko – svoje slavne brke.

Predstavljamo Gladko bančništvo: serijo treh napetih izzivov, v katerih se Filip z opravljanjem bančnih storitev pomeri s skrivnostnimi depilacijskimi izzivalci, ki želijo vzeti skalp njegovim brkom.

Kot uvod v kampanjo je Filip Flisar na svojem Facebook profilu objavil profilno sliko brez brkov, ki je na mah prejela nešteto všečkov, komentarjev ter odprla debato med oboževalci in si prisvojila pozornost medijev.

Filipa pa so zasuli telefonski klici z vprašanji, če je nad zgornjo ustnico zares postal gladek. Odgovoril jim brez dlake na jeziku – da bodo resnico izvedeli po izzivih.

Vir: Pristop

Nove plačilne kartice

  1. Predplačniška Visa kartica z brki Filipa Flisarja
  2. Obročno plačevanje MasterCard

Več informacij o novih plačilnih karticah najdete tukaj.

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X